FŐSZTAHANOVI KIÁLTVÁNY!!!!

 

MOTYIFÖLDNEK VÉGE!

 

KIRÁLYT FELKONCOLJUK? NÉPET ELGÁZOSÍTJUK? VAGY MUNKATÁBORBA KÜLDJÜK. TÖBBET NEM ÍROK? MERT MEGYEK DOLGOZNI, MINT MINDEN JÓ SZTAHANOV. a BLOG CÍME HAMAROSAN SZTAHANOV.BLOGOL.HU-RA MÓDOSUL.

 

Kelt: Sztahanopolban, a MUNKA unnepén

 

A Motyi-gerusia 3/2006. (Hö.u. 03.10.) számú állásfogalása a rendkívüli állapot elrendelésének szükségességéről

Kedves motyi polgár- és harcostársak!

Tekintettel a motyialkohotmány vonatkozó rendelkezéseire, mely szerint:

4.§ Motyiföld elutasítja a háborut, mint a nemzetek közötti viták megoldásának eszközét, hiszen a háboru munkavégzési kötelezettséggel jár."

felszólítok minden motyit, hogy a Főalkohón előterjesztését tekintse semmisnek. Nyilván alkoholos befolyásoltság alatt tette meg ellenállásra utaló felhívását, de a sztahanóviaiak elleni gyűlölet és düh valószínűleg kedvezőtlen befolyást gyakorolt józan ítélőképességére.

Kérek ezért minden tisztséggel rendelkező illetve tiszt(es)ségtelen motyit, hogy továbbra is a passzív rezisztencia útján szabjon gátat Sztahanóvia törekvéseinek, melyben erőszakosan próbálja alkohotmányos berendezkedésünket megdönteni.

Kávét és disznósajtot királynak!

Csillagszemű motyi

A Motyi-gerusia nevében

 

Hülye vagy?

 

Ez most nem a rendes állapot! Megtámadtak, barom, nem csak keresnek mar! Munkatáborba küldenek bennünket.Vagy Te is sztahanóviai kém vagy?

Rögtönítélő bíróságot a Motyigerusia-sztahanovkém lebuktatására és elítélésére.

 

Kérem a Motyi-Gerusiát, hogy ítélje halálra saját magát!

 

Csak hogy ne mindig Laci meséljen a piás élményeiről. Tegnap rendkívüli ülést tartott az Ébredő Motyik Tanácsa. Lecsúszott egy Takler rozé '05, ami illatban fasza volt, obligát epres jegyekkel, ízben meg csalódás. Zavaró kesernye, egy kis szénsavval elegáns lehetett volna. Utána meg St. Andi áldás '03, ezúttal dekantálva. A sokszor szidott újfás jelleg elillant (legalábbis nem volt túlságosan hangsúlyos), ízben a kékfrankos meg meggyes jelleg vitte, szép savakkal, a merlot-ból meg a cabernet-ből alig éreztünk valamit. Nem túl nagy test, de azért jó közepes. De a lényeg: bevertünk két Becherovka '03 selectiont, ami fasza évjárat, szép test, templomablak meg extraktok ezerrel, fogkrémes illatok. állat volt. Monnyuk reggel felkelni nem annyira.......  

Mélyen tisztelt motyipolgártársak.
a kedd esti sikeres Ébredő Motyik Tanácsa ülése apropóján tegnap szabadtéri motyifutball mérkőzést tartottunk, ahol a lázadó sztahanovok felett föényes győzelmet aratott a téli alapozást követően kiváló testi kondícióban lévő, Főalkohón-Motyi-gerón összetételű nemzeti 2.

javaslom azonban, hogy Zsolti motyi eltünése, a közösségi és politikai életből való önkéntes kivonulása végett, rendezzünk motyiosztrakiszmoszt, hogy milyen büntetést érdemeljen.
a magam részéről nem szavazok, mert jófej volt ,hogy eljött a pénteki buliba, de Motyiföld alkohotmányos rendjéhez tartozik, hogy állandó izgalmi állapotban kell tartani a polgárokat. így hát hajrá! jó motyizást!

 

Cemeksz's Institutional Policy on Information Security restricts access to this web page at this time.

Your request is being scanned for security purposes. Please be patient.

URL:

 

gyerekek, Zsolti motyit elkapták a sztahanovok. megkért, hogy rögzítsem a fenti megjegyzést, melyet személyi számítógépe jelzett ki, amikor blogolni akart. le van tiltva. nem bír blogolni többet, csak hétvégén. béke poraira.

Szerző: motyi  2009.05.31. 16:20 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://motyi.blog.hu/api/trackback/id/tr701155179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ihu 2009.06.10. 23:45:42

na most itt most mi van nem ez volt a legutolsó bejegyzés, hanem másik, vagy túl sok sört ittam? hol van a kép motyiföldről meg a kommentek?

Jim 2009.06.11. 09:41:16

Nem tom, merre tűntek!
De akkor írni kell gyorsan a következő posztot!
süti beállítások módosítása